PKN
  » Home 
De Ontmoeting Nunspeet
Verdieping Verdieping

Inleiding
Wij zoeken met elkaar naar wat er werkelijk toe doet, naar wat verwondert, verrijkt en uitdaagt. Kortom, naar wat ons leven zin geeft.
Daartoe organiseren we onderstaande activiteiten die voor iedere belangstellende toegankelijk zijn.

Lezingen
In het winterseizoen geven deskundigen ’s avonds of in het weekend lezingen over sociale, ethische, filosofische en theologische onderwerpen die in de belangstelling staan. Vanzelfsprekend is er altijd ruimte voor vragen en discussie.

Gespreksgroepen
Er zijn gespreksgroepen met maximaal 15 deelnemers die zich gedurende zes tot acht bijeenkomsten richten op de bespreking van een bepaald (theologisch) boek. De bijeenkomsten kunnen zowel overdag als ‘s avonds plaatsvinden.
 
Films
In het winterseizoenen draaien we op een aantal zondagmiddagen een film waarin sprake is van een religieus of maatschappelijk probleem. Na afloop is er gelegenheid voor gesprek of discussie.

Thematische bijeenkomsten
Een aantal keren per jaar is er een thematische bijeenkomst voor een speciale doelgroep Er staat een bepaald onderwerp centraal. waarover, na een korte inleiding, met elkaar van gedachten gewisseld wordt.
Voor informatie zie de agenda.

terug
 
 
 
 

Paasgroetenactie 2019

Vanuit de Protestantse Kerk in Nederland sturen gemeenteleden ook dit jaar weer een Paasgroet aan gevangenen in binnen- en buitenland en aan mensen en organisaties van de groetenlijst van Amnesty International.......Lees meer
 
 
Bezinning


Onze samenleving wordt steeds individualistischer en hectischer. De tijd vlíegt voorbij. Waar en wanneer heb je nog eens even de gelegenheid...
Lees meer
 
Verdieping
Wij zoeken met elkaar naar wat er werkelijk toe doet, naar wat verwondert, verrijkt en uitdaagt. Kortom, naar wat ons leven zin geeft.
Daartoe organiseren we een aantal activiteiten...
Lees meer
 
Ontmoeten
Het spreekt vanzelf dat De Ontmoeting ook de plek is voor sociale activiteiten waaraan iedereen die dat wil kan deelnemen...
Lees meer
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.